El nou servei es suma a la botiga de Dia, ambdues disponibles per a clients Prime.

Amazon ha anunciat aquest dimarts el llançament a Madrid del seu servei de lliurament ràpid de productes frescos i de supermercat Amazon Fresh . De moment, està disponible només per als clients Prime i se suma a la botiga de Dia, llançada a principis d’any al lloc web de la plataforma. L’objectiu de la companyia nord-americana és oferir un gran supermercat online als consumidors perquè puguin fer la compra completa a través de la seva pàgina.

Encara que el servei inicialment només estarà disponible a Madrid i voltants, la plataforma té l’objectiu d’ampliar el seu abast al llarg de 2021 a la resta d’Espanya. D’aquesta manera, el gegant de el comerç electrònic repta a grans cadenes com Mercadona, El Corte Inglés, Lidl o Carrefour, en una època en la qual els patrons de consum s’han vist trastocats i les compres a Internet s’han disparat a causa de la pandèmia.

La plataforma explica en un comunicat publicat aquest dimarts que els clients d’Amazon Prime poden fer la seva compra entre més de 10.000 articles directament des de la pàgina web de l’empresa oa través de l’aplicació. Entre els productes disponibles s’inclouen frescos i congelats, carn, peix, fruites i verdures, làctics, aperitius i articles de primera necessitat. També es poden comprar productes de bellesa i cura personal, joguines i articles de papereria.

Amb aquest nou servei, disponible els set dies de la setmana, l’empresa es compromet a lliurar la comanda en el mateix dia, en franges de dues hores i sense costos d’enviament si l’import és superior als 50 euros. Els clients Prime també poden realitzar la compra a la botiga de Dia, que disposa de més de 7.000 articles d’aquesta firma, així com productes locals i de grans marques.

“Estem molt contents per ampliar el nostre servei de lliurament ràpid de productes d’alimentació, bellesa i cura personal, així com altres categories, amb el llançament d’Amazon Fresh”, ha declarat Camille Bur, responsable d’Amazon Fresh a Espanya, França i Itàlia. “Sempre busquem formes de millorar l’experiència de compra en línia “, ha afegit.

Bomba Bomba

About Bomba Bomba

Leave a Reply

Obre el xat
Xat de Bomba Bomba
Hola, benvingut/da a BOMBA BOMBA. Et puc ajudar?